Wai-iti komló pellet 100g

ÚJ
Raktárkészlet: NINCS
Wai-iti komló pellet 100g

Wai-iti komló pellet.

A Wai-iti szintén egy igazi új hullámos Új- Zélandi komló, amit  az Új Zélandi Plant & Food Research program keretei belül hoztak létre. A Wai-iti komló alacsony alfa savval rendelkezik, de sav tartalmához képes magas az olajtartalma. A Liberty és a Hallertau Mittelfrüh komlókból keresztezték. Aromáiban megtalálható a frissen facsart lime és citrus félék - amik azonban háttérbe húzódnak - és teret engednek a nagyon kellemes őszibarackos, érett sárgabarackos és csonthéjas gyümölcsök aromáinak. Tökéletes választás szinte bármilyen sör készítéséhez. Kifejezetten ajánljuk, a használatát aroma, whirpool/hopstand és hidegkomlóként! NEIPA-hoz és IPA-hoz, komlós búzákhoz, savanyú sörökhöz az egyik legjobb választás.

Származási hely: Új- Zéland
Használat: keserű és aroma

Aromák: őszibarack, sárgabarack, citrus, lime, csonthéjas gyümölcsök

Alfa sav: 2.5 - 4.5%
Beta sav: 4.5 - 5.5%
Cohumulone: 22- 24%
Teljes olajtartalom: 0.8 - 1.8 mL/100g

2024.04.22
2022
2,5 – 4,5
ALE,IPA, APA NEIPA, PALE ALE,BÚZA
-30°C fokon fagyasztva, vákuumcsomagolva
ÚJ-ZÉLAND
Kiszerelés:
2 890 Ft
Egységár: 29 Ft/g
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Wai-iti™ Brand HORT7709 is a new hop variety developed by New Zealand Plant and Food Research with release from the New Zealand Hop breeding Programme in 2011. It was selected for its low alpha acid and high oils content. Wai-iti™ is a granddaughter of the USDA developed Liberty, and is a triploid hop derived from 1/3rd Hallertau Mittelfrüeh.
Selectors comment on the intensity of the aromas, attributable for the most part to the high weight of oil and oils to alpha ratio. Freshly squeezed limes with top notes of mixed citrus are the standouts in a heady blend of essential oils.
Citrus characters apparent in selection step back a little in the finished product to make way for a blend of stone fruits such as fresh peaches and ripe apricot. Low cohumulone and high levels of farnesene create a rounded clean bitterness when used in single hopped beers. The high oil content fills in all the corners when used in late additions, the hop back or in dry hopping.
Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
cib