Talus komló pellet 100g

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Talus komló pellet 100g
Talus komló pellet 100g
Talus komló pellet 100g
Talus komló pellet 100g

Talus komló.
A Talus komló egy izgalmas, egyedi ízvilággal rendelkező újhullámos aromabomba. A Sabro komló lánya, ezért nem csoda, hogy hordozza a Sabro komló intenzív gyümölcsös,citrusos, trópusi gyümölcsös, kókuszos jegyeit. Emelett megjelennek a virágos, füves, fás, fenyős és csonthéjas aromák is. Napjainkban az egyik legkeresettebb komló. Tökéletes választás szinte bármilyen sör készítéséhez. Kifejezetten ajánljuk, a használatát aroma, whirpool/hopstand és hidegkomlóként! NEIPA-hoz és IPA-hoz az egyik legjobb választás.
Származási hely: USA
Használat: keserű és aroma

Aromák: grapefruit,virágos,fás,fenyős, kókusz,citrus,trópusi gyümölcsök

Alfa sav: 6.0 - 9.5%
Beta sav: 8.3 - 10.5%
Cohumulone: 34- 39%
Teljes olajtartalom: 1.0 - 2.7 mL/100g

2024.11.26
2023
6 – 9,5
ALE,IPA, APA NEIPA, PALE ALE
-30°C fokon fagyasztva, vákuumcsomagolva
USA
Kiszerelés:
2 690 Ft
Egységár: 27 Ft/g
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Talus Hops - Brewing the Best Fruity IPA

Talus® HOP PROFILE 

Talus®, previously known as HBC 692, is a variety from the Hop Breeding Company, which is a joint venture between John I. Haas and Yakima Chief Ranches. It is the result of a hybrid pollination of the Sabro® and open pollination. The aroma of Talus® has been described as "intense flavors of citrus, flowers, and wood... with grapefruit, stone fruit, oak, coconut, and pine." The pine stands out as a great way to make the best Pacific Northwest IPA. And even though Talus is a daughter of Sabro, the signature coconut aroma and flavor is much softer and more subdued than how it displays in Sabro.

Talus® is also an interesting hop because it usually has a 1:1 ratio of alpha to beta. This characteristic is highly sought after by German brewers for pilsners because it helps create a more "harmonious" bitterness.


Origin

Talus is the daughter of Sabro (HBC 438) and was open pollinated.

US hops begin to be harvested in mid-to-late August for most aroma varieties.

Flavor & Aroma Profile

Talus is an aroma hop that is typically used in only late boil additions, including dry hopping.

Previously called HBC 692, the newly named Talus is an aroma hop for whirlpool and dry hopping additions. It delivers a high intensity hop aroma well suited for IPAs and other hop-forward beers. Talus hops exhibit grapefruit, floral, stone fruit, potpourri, woody, cream, pine, and resinous,coconut,tropical notes.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
cib