Lallemand Lalbrew Novalager sörélesztő 11g

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Lallemand Lalbrew Novalager sörélesztő 11g

Lallemand Lalbrew Novalager sörélesztő.

A Novalager sörélesztő egy hibrid lager élesztő, ami nagyon széles hőmérséklet tartományban képes erjeszteni a lagerekre jellemző karakterekkel. Nagyon alacsony diacetil, észter, kén termelés jellemzi, még akkor is ha szobahőmérsékleten (20℃) erjesztünk vele. Ennek köszönhetően sokkal kevesebb erjedési és érlelési idő szükséges egy kiváló lager készítéséhez, mint a hagyományos lager élesztők esetében. Kifejezetten ajánljuk azoknak, aki nem tudják kontrollálni az erjesztési hőmérséklet.

Ha ezzel a törzsel erjesztünk hőmérséklet szabályzás nélkül próbáljuk meg sörünket 16-22 fok között tartani 7-12 nap között! Fokoljunk és kóstoljunk, ha a sörünk leerjedt mehet is palackba! Palackozást követően 1-3 héten belül már készen is lesz a tökéletes lager sörünk!

Erjedési hőmérséklet: 10-20 °C
Adagolás 11g/20L
Kiszerelés: 11g
flokkuláció: közepesen magas
alkoholtolerancia: 13% ABV

BEER STYLES
Lagers
AROMA
Clean, low to medium ester, no sulfur
ATTENUATION RANGE
78 - 84 %
TEMPERATURE RANGE
10 - 20°C (50 - 68°F)
FLOCCULATION
Medium
ALCOHOL TOLERANCE
13% ABV
PITCHING RATE
50 - 100g/hL

 

További infók:

https://www.lallemandbrewing.com/en/canada/product-details/lalbrew-novalager/

 

2024.04.16
2 290 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

LalBrew NovaLager™ is a true bottom fermenting Saccharomyces pastorianus hybrid from the novel Group III(Renaissance) lineage that has been selected to produce clean lager beers with distinct flavor characteristics and superior fermentation performance. LalBrew NovaLager™ is a robust lager strain with ideal characteristics for lager beer production including fast fermentations and high attenuation. The distinct flavor profile is very clean, slight esters over a wide temperature range. Through expression of a β-glucosidase enzyme, LalBrew NovaLager™ can promote hop biotransformation and accentuate hop flavor and aroma. This product is the result of the research and development work of Renaissance Bioscience Corp. (Vancouver BC, Canada) in partnership with Lallemand Brewing. LalBrew NovaLager™ was selected using classical and non-GMO breeding methods to obtain a novel Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hybrid strain that defines a novel Group III (Renaissance) lager lineage that is distinct from any other traditional Saccharomyces pastorianus strains. This strain is a low VDK/diacetyl producer and utilizes patented technology from the University of California Davis (USA) to ensure that the strain will not produce hydrogen sulfide (H2S) off-flavors,therefore reducing the maturation time associated with lager beer production.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
cib