Sour Pitch szárított baktérium kultúra 2g

Raktárkészlet: NINCS
Sour Pitch szárított baktérium kultúra 2g
Sour Pitch

Nagy tisztaságú szárított tejsavbaktérium kultúra (Lactobacillus plantarum), , savanyú sörök készítéséhez.
Adagolás: 1g / 10 Liter

A cefre PH-ját gyorsan képes levinni. (általában 24-36 óra)
Magas tejsav képződés mellet alacsony ecetsav termelés.
Citrusos, gyümölcsös aromákat képez.
Optimális hőmérséklet savanyításhoz 30°C-40°C.
2025.01.03
890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
cib