Rohavin pektinbontó enzim 10ml

Raktárkészlet: VAN
Rohavin pektinbontó enzim 10ml
A ROHAVIN pektinbontó enzim a bor és gyümölcs feldolgozásban használható speciális enzimkészítmény.
A pektináz magas cellulózbontó oldalaktivitást tartalmaz.
Az enzim fokozza a gyümölcs sejtfalának macerációját.
A készítmény nem tartalmaz tartósítószert és olyan nemkívánatos oldalaktivitásokat, mint pl. a cinnamil-észteráz.
Az enzimet az Aspergillus niger egyik specifikus kultúrájától nyerik.

Adagolás:

3ml /100kg


Az összezúzott gyümölcs pektinbontásához, elfolyósításához, lényeréshez használható.

Segítségével az élesztők számára elérhető lesz a cefre teljes gyümölcscukor és az aromaanyag tartalma. Kiküszöbölhető az oxidáció káros hatása, csökkenthető a mikrobiológiai fertőződés veszélye,az oxidáció gyorsabban, egyenletesebben zajlik.

Alkalmazás: a szükséges mennyiséget 10-20-szoros vízmennyiségbe oldjuk és egyenletesen szétoszlatva a kezelendő összezúzott gyümölcshöz keverjük. Kezelés időtartama hőmérséklettől függően, 10-72 óra
540 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
RPB10
Webáruház készítés