Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal
Refraktométer cukor és sótartalom mérő (Brix és Salinity) kemény tokkal

Két skálás, kézi refraktometer élelmiszeripari folyadékok, sör,  gyümölcsök, zöldségek, szószok, akvárium víz stb... ultrapontos sótartalmának és cukortartalmának a megállapításához. Sör+cefre fokolásához is használható a Brix skála! A folyadékok cukortartalma/sűrűsége és sótartalma pontosan és gyorsan mérhető, elég hozzá pár csepp a folyadékból. Nagy előnye a hagyományos fokolóhoz képes, hogy gyorsan mér, nem kell több decit használni a folyadékunkból.

Az egyik skála a folyadék cukortartalmát méri a másik pedig a sótartalmát.

Mérési tartomány:
Brix: 0-32

Salanity/sótartalom: 0 - 28%

A szett tartalma:
- Refraktometer
- Használati utasítás
- 3ml pipetta a cseppentéshez
- Csavarhúzó a kalibráláshoz
- Mikroszálas törlőkendő

Használat:
Az eszközt használat előtt ha szükséges be kell kalibrálni 20 °C !
- Nyissuk fel a takaró lemezt és cseppentsünk pár csepp desztillált vizet a prizmára.
- Zárjuk rá a takaró lemezt és győződjünk meg róla, hogy a folyadék mindenhova elterült a prizmán.
- Várjunk egy keveset, majd tartsuk fény felé a refractometert és olvassuk le az értéket. Ha az érték nem 0-át mutat a kalibráló csavar segítségével állítsuk át 0-ra.

A kalibrálás után 10 - 30 °C között használva nem lesz jelentés eltérés a mérésekben.

Erjedésben lévő sör esetén az alkohol bezavar a mérésbe és korrigálni kell.

16 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
  • Measuring Salinity range is 0~28% and Brix range is 0~32%, both in 0.2% divisions
  • Best for testing food preservation process for long shelf life and also test concentration of prepared food solution.
  • Used Mainly In Food Industry Like Seafood Curing Food, Pickles, Soup, Cooked Food, Fish Processing Products, Seawater, Brine, Etc.
  • Aquatic industry: Seawater and seawater aquarists / fish farmers
  • Help check when to harvest by checking the ripeness of fruits and veggies. Can also be used in sugar solutions, fruit juice or milk beverages as well as measure total dissolved solids of Soup or Water-soluble glue
  • Also used in wine and beer industry to track fermentation process.
  • This refractometer is used in the food industry and designed for testing of the concentration of sugar and salinity solutions. It is widely used for sugar and soybean manufacturing, ketchup, Jams and more. One scale shows the concentration (procentage) of salt in water, the other scale shows the amount of sugar.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
cib