Lallemand Philly Sour sörélesztő 11g

Raktárkészlet: VAN
Lallemand Philly Sour sörélesztő 11g
Lallemand Philly Sour sörélesztő 11g
Lallemand Philly Sour sörélesztő 11g
Lallemand Philly Sour sörélesztő 11g


A Lallemand WildBrew ™ Philly Sour egy egyedülálló Lachancea faj, amelyet a Philadelphiai Tudományos Egyetem izolált a természetből. A Philly Sour az erjesztés első felében tejsavat termel és savanyítja a sört, majd etanol előállítására is képes. Használatával egyszerűen készíthetünk savanyú söröket. Nincs szükség Kettle Sour-re, egyszerűen csak az erjesztőben lévő cefrénkre szórjuk, mint bármilyen más élesztőt. A Philly Sour kiváló választás szinte bármilyen savanyú sör készítéséhez. Kellemes frissítő savakkal és gyümölcsös, csonthéjas aromákkal erjeszt.

Philly Sour ideális élesztő olyan stílusokhoz, mint a Berliner Weiss, a Gose, az American Lambic Style, az American Wild Ales, és a komlóval szembeni toleranciájának köszönhetően használható savanyú IPA/NEIPA-hoz is.

Erjesztési hőmérséklet: 20-30 °C
Ideális erjesztési hőmérséklet: 22-27 °C
Adagolás 11g/20L
Kiszerelés: 11g
Aroma: savanyú, piros alma és csonthéjas gyümölcs, őszibarack

BEER STYLES
Berliner Weisse, Gose, lambic-style, American Wild, and Sour IPA

AROMA
Sour, red apple, stone fruit, peach

ATTENUATION
High

FERMENTATION RANGE
20 - 30°C ( 68 - 86°F)

FLOCCULATION
High


ALCOHOL TOLERANCE
9% ABV

2025.01.03
2 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
WildBrew Philly Sour™ is a unique species of Lachancea selected from nature by University of the Sciences in Philadelphia, PA, USA (Patent pending N° PCT/US20 18/043 148). WildBrew Philly Sour™ produces moderate amounts of lactic acid in addition to ethanol in one simple fermentation step. This first yeast in the WildBrew™ series is a great choice for innovative, sessionable sour beers with refreshing acidity and notes of stone fruit. With high attenuation, high occulation and good head retention, WildBrew Philly Sour™ is an ideal yeast for traditional styles such as Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales and its resistance to hops make it perfect for Sour IPA’s.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
cib