Bestmalz Best Caramel Munich II maláta. Az egyik legnépszerűbb karamell maláta. A speciális karamelizálási folyamatnak köszönhetően egyedi, sötét borostyán színt és gazdag, mandulás, kenyeres, malátás, karamelles aromákat kölcsönöz a sörnek. Leginkább sötét sörök készítésénél használják, de rengeteg sörtípusnál használható.
Javasolt felhasználás 5-50%-ig.
EBC 110 - 130
Lovibond 42 - 49
BestMalz for the Best Beer
BEST Caramel® Munich II
BEST Caramel® Munich II marks the center of the BEST Caramel® Munich line in terms of color. In addition to the darker color, the aroma components reminiscent of almond and bread crust also increase. Subtle toasty notes complement the profile. Due to the special caramelization process, a very uniform caramel formation in the grain is achieved. This facilitates the brewing process and contributes to a pleasant aroma profile of the resulting beers.
For Märzen, wheat beer, Bock and all dark beer styles.
Rate
Up to 50% of the grain bill.