Weyermann Acidulated(savas) maláta 1,5-5 EBC 0,1kg

Raktárkészlet: VAN
Weyermann Acidulated(savas) maláta 1,5-5 EBC 0,1kg
Weyermann Acidulated(savas) maláta 1,5-5 EBC 0,1kg
Weyermann Acidulated(savas) maláta 1,5-5 EBC 0,1kg
Weyermann Acidulated(savas) maláta 1,5-5 EBC 0,1kg

VÁLASSZON ROPPANTVA VAGY EGÉSZBEN!!!!!!!!!!
A feltüntetett ár bruttó ár és 10dkg(0,1kg) malátára értendő! Minimálisan rendelhető mennyiség 10dkg(0,1kg)! Ha pl. 25dkg(0,25kg) szeretnél rendelni akkor 2,5db-ot  tegyél a kosárba, ha 40dkg(0,4kg) akkor 4db-ot tegyél a kosárba!

Várható kiszállítás, ha most rendel express MPL-el! (FoxPostnál lassabb a szállítás 3-6 munkanap!):
2023.09.29
Maláta Gyártó:
Weyermann
Szín/EBC:
1,5 – 5
200 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

WEYERMANN ACIDULATED MALT (SAVAS/SAVANYÚ MALÁTA). Minőségi tavaszi árpából készült német árpa maláta. Speciális maláta, amit az 1-2%-os tejsav tartalmának köszönhetően, a cefre PH-jának csökkentésére használunk. A megfelelő PH elérésével javíthatjuk az enzim aktivitást és javíthatjuk a cefrézés hatékonyságát.
Használat: 5-10%
EBC:1,5-5,1

Lovibond: 1,2-2,5

 

WEYERMANN® ACIDULATED MALT

 

Made from the finest German quality brewing barley. Contains natural lactic acid derived from un-hopped beer wort. Important ingredient to adjust the mash- and thus wort pH. Contributes to the optimization of the mash conversion.

Sensory: fruity-acidic, universally applicable

  • Specialty malt for light and dark beer styles for pH optimization of mash
  • Sour Beers

Recommended addition: 1% sour malt addition reduces the mash pH by approx. 0.1. Maximum addition 10% in sour beers

Enzyme activity: increases enzyme activity by optimal mash pH

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
100 g/db
Választható mennyiségek
1 db, 1,5 db, 2 db, 2,5 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés